Greenspeakers Toastmasters Thursday, September 14, 2017 Agenda
28 East 35th Street

Welcome! Club #3172, Area 63, Division F, District 46
http://www.greenspeakers.org
https://www.facebook.com/groups/greenspeakers/
http://www.meetup.com/greenspeakers/

7:00 MEET AND GREET, ARRANGE ROOM
7:15 CALL TO ORDER/WELCOME MESSAGE (2-3 minutes)
7:18 INTRODUCTIONS (4-6 minutes)
7:24 REVIEW OF MEETING STRUCTURE BY THE TOASTMASTER: Jesse Scinto (4-6 minutes)
7:30 WORD OF THE DAY: Bernard O'Brien (1-2 minutes)
7:32 JOKE OF THE DAY (1-2 minutes)
7:34 QUOTE OF THE DAY (1-2 minutes)
7:36 SPEECH TIP OF THE DAY (2-3 minutes)
7:39 TABLE TOPICS: Richard Pastena
7:54 NOTE-TAKING AND VOTING FOR TABLE TOPICS
7:55 PREPARED SPEECHES
7:55 INTRODUCE THE FIRST SPEAKER
7:56 SPEECH 1 MAY LIN (4-6 minutes)
8:02 NOTE-TAKING FOR SPEECH 1
8:04 INTRODUCE THE SECOND SPEAKER
8:05 SPEECH 2 by Deepika Gnanaprakash: None supplied. Please contact Deepika Gnanaprakash., Research Your Topic (5-7 minutes)
8:12 NOTE-TAKING FOR SPEECH 2
8:14 INTRODUCE THE THIRD SPEAKER
8:15 SPEECH 3 JIANG YUAN (5-7 minutes)
8:22 NOTE-TAKING FOR SPEECH 3
8:24 SOCIAL TIME
8:29 SPEECH EVALUATIONS
8:29 EVALUATION OF SPEECH 1: Virginia Cahill (2-3 minutes)
8:32 EVALUATION OF SPEECH 2 (2-3 minutes)
8:35 EVALUATION OF SPEECH 3 (2-3 minutes)
8:38 NOTE-TAKING AND VOTING FOR THE EVALUATORS
8:39 VOLUNTARY SELF-EVALUATIONS (ONE MINUTE EACH) (2-3 minutes)
8:42 MEETING REPORTS
8:42 TIME KEEPER REPORT SHU CHIN (1-2 minutes)
8:44 UM COUNTER REPORT (1-2 minutes)
8:46 GRAMMARIAN REPORT (2-3 minutes)
8:49 GENERAL MEETING EVALUATION (3-5 minutes)
8:54 BUSINESS MEETING
9:08 AWARDS
9:10 GO-ROUND EVALUATION BY ALL

This agenda was prepared by , Assistant to the Vice President of Education.
(The next meeting will take place on Tuesday, September 26, 2017.)