Greenspeakers Toastmasters Thursday, December 13, 2018 Agenda
28 East 35th Street

Welcome! Club #3172, Area 64, Division F, District 46
http://www.greenspeakers.org
https://www.facebook.com/groups/greenspeakers/
http://www.meetup.com/greenspeakers/

7:00 MEET AND GREET, ARRANGE ROOM
7:15 CALL TO ORDER/WELCOME MESSAGE: Nassa Degni (1-2 minutes)
7:17 INTRODUCTIONS (4-6 minutes)
7:23 REVIEW OF MEETING STRUCTURE BY THE TOASTMASTER: Bernard O'Brien (4-6 minutes)
7:29 WORD OF THE DAY: Elisa Jara (1-2 minutes)
7:31 QUOTE OF THE DAY: Alex Thomas (1-2 minutes)
7:33 TABLE TOPICS: Rania Badawi
7:48 NOTE-TAKING AND VOTING FOR TABLE TOPICS
7:49 PREPARED SPEECHES
7:49 INTRODUCE THE FIRST SPEAKER
7:50 SPEECH 1 by Matthew Michael: Who Am I?, Ice Breaker (4-6 minutes)
7:56 NOTE-TAKING FOR SPEECH 1
7:58 INTRODUCE THE SECOND SPEAKER
7:59 SPEECH 2 by Roshni Sondhi: Title Unknown, Type Unknown (5-7 minutes)
8:06 NOTE-TAKING FOR SPEECH 2
8:08 INTRODUCE THE THIRD SPEAKER
8:09 SPEECH 3 by Nishant Sondhi: Title Unknown, Type Unknown (5-7 minutes)
8:16 NOTE-TAKING FOR SPEECH 3
8:18 SOCIAL TIME
8:23 SPEECH EVALUATIONS
8:23 EVALUATION OF SPEECH 1: Beatriz Segura (2-3 minutes)
8:26 EVALUATION OF SPEECH 2: Richard Pastena (2-3 minutes)
8:29 EVALUATION OF SPEECH 3: Tamanna Mohapatra (2-3 minutes)
8:32 NOTE-TAKING AND VOTING FOR THE EVALUATORS
8:33 VOLUNTARY SELF-EVALUATIONS (ONE MINUTE EACH) (2-3 minutes)
8:36 MEETING REPORTS
8:36 TIME KEEPER REPORT: Melanie Lacanlale (1-2 minutes)
8:38 UM COUNTER REPORT: Rebecca Weber (1-2 minutes)
8:40 GENERAL MEETING EVALUATION: Deborah Velez (3-5 minutes)
8:45 BUSINESS MEETING
8:58 AWARDS
9:00 GO-ROUND EVALUATION BY ALL

This agenda was prepared by Deborah E. Velez Cardec, Secretary and Tamanna Mohapatra, CC CL.
(The next meeting will take place on Thursday, January 10, 2019.)